LOŠA ATMOSFERA

Svaguša: Vučeviću, potjerat ću te iz Hajduka!

Izvjesno je da su među njima pokidane veze suradnje i da je Vučević na rubu
Split, 120210.Poljud.Nadzorni odbor Hajduka na danasnjoj je sjednici izabrao novog trenera. Stanko Poklepovic tako ce zamijeniti Edoarda Reju na klupi splitskog kluba.Na fotografiji: predsjednik Hajduka Josko Svagusa i novoizabrani trener Stanko Poklepovic.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

SPLIT - Prije utakmice predstavljeni su juniori i kadeti Hajduka koji su osvojili Kup Hrvatske za 2010. godinu. Prigodne nagrade mladim igračima te njihovim trenerima Glavašu i Šećeru uručio je legendarni vratar Vladimir Beara. Šef Omladinske škole Goran Vučević umjesto na travnjaku sjedio je u svečanoj loži.

UKLJUČITE SE U RASPRAVU O REGINALNOJ LIGI

Vučević je bio ljutit jer mu je unatoč postignutim rezultatima Joško Svaguša prijetio. Neugodan događaj odigrao se dan prije na svečanom domjenku koji je Hajduk organizirao za mlade nogometaše. Predsjednik Hajduka otvoreno mu je poručio: - Potjerat ću te iz Hajduka!

Nakon tog ispada Vučević je napustio domjenak. Svaguša ne podnosi Vučevića - nije bio njegov izbor - a već su se sukobljavali zbog pitanja vezanih uz rad Omladinske škole. Vučević je inzistirao na autonomiji u radu i izboru suradnika. Obojica su bila bez komentara o tom događaju, ali izvjesno je da su među njima pokidane veze suradnje. Svaguša se želi riješiti Vučevića koji je pokrenuo stvari u Omladinskoj školi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 11:33