ŠTIMČEV NASLJEDNIK

Šušak: Kava s Medićem je bila dovoljna da dođem

'Od prve kave s predsjednikom Medićem i prvog razgovora na tu temu odmah sam bio u filmu NK Zagreb i sve druge ponude i kontakte ostavio sam u dubokom zamrzivaču. Na kraju smo se i dogovorili i to na neodređeno vrijeme'
 Damir Krajač / Cropix

Bivši izbornik Gruzije i mlade reprezentacije Hrvatske, skaut aktualnog izbornika Slavena Bilića i trener koji je Zagreb uveo u Prvu jugoslavensku ligu i s njim bio viceprvak u prvoj sezoni 1. HNL 1992. po treći put je došao u Kranjčevićevu, pišu Sportske novosti.

- Od prve kave s predsjednikom Medićem i prvog razgovora na tu temu odmah sam bio u filmu NK Zagreb i sve druge ponude i kontakte ostavio sam u dubokom zamrzivaču. Na kraju smo se i dogovorili i to na neodređeno vrijeme - kazao je Šušak i kasnije otkrio da se ta “prva i presudna kava” dogodila dva dana nakon završetka prošlog prvenstva.

- Zagreb je klub kojeg specijalno doživljavam iz više razloga. Zagreb je kao grad bio životni cilj mnogih nas iz provincije i kada sam prije više od 40 godina dolazio ovdje, nisam bio siguran da ću ostati, navijao sam za Dinamo, ali i posebno volio sam sve zagrebačke klubove i danas se tu osjećam kao doma - kazao je Šušak.

- Vjerujem da mi je nakon mnogih trenerskih iskustava ostalo dovoljno energije i entuzijazma da baš ovdje ispišem svoju najbolju trenersku zadaću, a dodatni motiv bit će mi uvjeti koje je Zagreb kao klub stvorio i koji su idealni za trenera koji voli rad poput mene. Želim u svom trećem mandatu u Kranjčevićevoj ostaviti značajan trag i nikakav drugi izazov ili razmišljanje me ne zanimaju osim da ovdje budem što duže i sa što boljim rezultatima momaka koje ću voditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 02:28