KLUB ILI REPREZENTACIJA?

ŠUKER I JOZAK ODBILI VULIĆA Voditelj Hajdukove omladinske škole ne može biti U-19 izbornik

Vulić je odnedavno izbornik U-19 reprezentacije, ali sada je glavni kandidat za voditelja omladinske škole Hajduka. Sada će morati birati između dva posla...
 Damir Krajac / CROPIX

Hajduk nije dobio zeleno svjetlo HNS-a da Zoran Vulić usporedo s funkcijom izbornika bude i voditelj omladinske škole 'bijelih'. Bivši trener 'bijelih' isprofilirao se kao glavni kandidat kluba s Poljuda da preuzme vođenje omladinskog pogona, za poziciju za koju je već u nekoliko navrata vrlo ozbiljno figurirao, ali bez konkretizacije.

No kako je Vulić odnedavno već postao izbornik U19 reprezentacije Hrvatske čelnici kluba s Poljuda zatražili su prije nekoliko dana od vodstva HNS-a na čelu sa predsjednikom Davorom Šukerom, odnosno od Romea Jozaka tehničkog direktora Saveza, da im dopuste da Vulić usporedno obavlja dvije funkcije, klupsku i reprezentativnu.

Međutim, iako su se nadali pozitivnom odgovoru nakon što je u Savezu bio i Vulić iz Saveza je u poslijepodnevnim satima, i to baš na dan kada se slavio 103. rođendan kluba, stigao 'poklon', odbijenica. Tehnički direktor Jozak potvrdio nam je samo kako je Hajduku upućen dopis/odgovor, ali nije želio o detaljima, ni potvrditi ni komentirati stav Saveza.

Ostaje za vidjeti kako će se dalje rasplesti saga oko novog čelnog čovjeka omladinskog pogona 'bijelih'. Vulića već idući tjedan očekuju prve obveze s izabranicima, prvo trodnevno okupljanje u Umagu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. srpanj 2024 10:31