FARSA U RUSANOVOJ

Štimac o Markovićevoj skupštini: To je Muppet Show! Pa predsjednik HNS-a misli da smo igrali u Čečeniji

 Drago Sopta/CROPIX

Buka u pozadini, hrvatski glasovi.

- Evo me još na aerodromu, čekam let za povratak u Hrvatsku. Bilo je odlično u Barceloni - javio nam se Igor Štimac koji je svjedočio još jednoj izvanserijskoj predstavi katalonskog kluba koji je s 5:1 pregazio Šahtar. naravno, simpatije Štimca zbog odnosa s Darijom Srnom bile su na strani ukrajinskog kluba, ali ... Nismo ga zvali da nam prenese impresije iz Španjolske, više nas je zanimao aktualni trenutak u domaćem nogometu.

I Štimčeva reakcija na najnoviju Skupštinu Hrvatskog nogometnog saveza.

- Ma čuo sam sve što se tamo događalo, pa to je pravi Muppet Show. Pa naš predsjednik Marković niti ne zna da je Grozni u Čečeniji, a ne u Gruziji. A one koji ne misle kao on naziva jadnicima!? No, što više treba kazati o tome. Od njih me ništa, pa ni takvi gafovi, ne mogu više iznenaditi - kazao je Štimac za Slobodnu Dalmaciju .

On kao zapeta puška čeka kada će se vidjeti “bijeli dim” iz Ministarstva uprave koje bi trebalo dati konačni stav po pitanju Skupštine HNS-a održane u prosincu na kojoj je u predsjedničkoj utrci pobijedio Vlatko Marković.

- Očekujem da će se konačno pokazati da možemo imati povjerenja u funkcioniranje pravne države. Postoji niz elemenata na temelju kojih bi se ta Skupština trebala poništiti i očekujem da će Ministarstvo donijeti takvu odluku - komentirao je Štimac.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 21:34