SREĆA NA ŠUBIĆEVCU

Stigla radna dozvola: Zec igra protiv Zadra

Sibenik, 091209.Stadion Subicevac.Uzvratni susret cetvrtfinala Hrvatskog kupa izmedju NK Sibenik - NK Osijek.Na fotografiji: slavlje igraca Sibenika nakon pobjede od 4 : 0, Ermin Zec sa sibenskom kapom i salom.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Niksa Stipanicev / CROPIX

ŠIBENIK - Dugo je trajala neizvjesnost oko toga, hoće li Ermin Zec uopće nastupati u nastavku prvenstva za „modre“, ili ne!? Problem je bio u nedostatku njegove radne dozvole, koja je odavno istekla, što su ustanovili i policajci, koji su Zeca prije dva mjeseca zaustavili zbog prebrze vožnje.

Klupska administracija je u međuvremenu uložila veliki trud, ne bi li Zec ponovno uspio dobiti potrebni papir. Danas je i definitivno stigla potvrda o tome, kako je Zec u posjedu radne dozvole. Tako je svima laknulo na Šubičevcu, a posebno treneru Karačiću, koji će moći računati na svog najboljeg igrača, u vrlo važnoj subotnjoj utakmici nastavka prvenstva, protiv Zadra na Šubičevcu.

- Vidite da se strpljenje isplatilo! Sve je riješeno na opće zadovoljstvo i sada se mogu slobodno i bez opterećenja posvetiti treninzima i utakmici sa Zadrom - veselim i vragolastim glasom će brzonogi napadač, sa kojim će Šibenčani opet biti strah i trepet za sve svoje suparnike.

Ponovnim nastupom u dresu „modrih“, posebno će se obradovati šibenski Funcuti, čiji je Zec veliki ljubimac!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 12:30