TEST ZNANJA

SPREMA SE NAJVEĆI KVIZ O POVIJESTI MAKSIMIRSKOG KLUBA Znate li, primjerice, koji je događaj kriv za gotovo polustoljetno europsko prokletstvo Dinama?

 

Znate li kada je Dinamo zadnji put prezimio u Europi ili koji su sve igrači Dinama Hajduku zabili hat-trick? Ako je odgovor pozitivan, možete se prijaviti na Dinamov božićni pub kviz koji će se ove subote, 23. prosinca 2017., s početkom u 18 sati, održati u Caffe baru Vagabondo (Dobri dol 49).

Radi se o jedinom kvizu takve tematike u Hrvatskoj, a nakon uspješno odrađenih kvizova s velikim brojem ekipa u Trnskom, Stenjevcu i Dubravi, na Dobrom dolu održat će se 4. izdanje. Ekipe imaju maksimalno 4 igrača, kotizacije se ne plaćaju, a pitanja obuhvaćaju cijelu Dinamovu povijest.

Od početaka i Građanskog, preko Kupa velesajamskih gradova 1967. i titule 1982., pa sve do nove ere i pojave Futsal Dinama, kviz je jedinstvena prilika za sve da odmjere znanje o najdražem klubu.

Prijave se mogu obaviti na Facebook stranici Futsal Dinama ili na broj telefona 098/188-0948. Kao počasne goste, očekujemo igrače Futsal Dinama, jesenskog prvaka 1.HMNL, kao i legende 'velikog' Dinama. Kapacitet je ograničen, pa zbog velikog interesa organizatori pozivaju sve zainteresirane da na vrijeme rezerviraju svoje mjesto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 06:09