NA UTAKMICI SLOVENIJE

Skandal koji se nije vidio na TV-u: Mlatili su ga šakama i nogama, u slučaj se uključila i policija!

UEFA je također rekla da je svjesna incidenta koji se dogodio između redara i navijača te da ‘osuđuje svako nasilničko ponašanje‘

Tučnjava na utakmici

 Platforma X

Pojavio se video snimljen na utakmici Eura 2024. u Frankfurtu u kojem trojica zaštitara drže jednog navijača, dok ga četvrti udara šakama i nogama. Slučaj sada istražuje njemačka policija.

Snimka je objavljena u portugalskim medijima, a incident se dogodio u prolazu koji vodi prema terenu na kojem je Portugal u ponedjeljak igrao protiv Slovenije, piše Sky News.

Na početku videosnimke se vidi kako su jednu osobu zaštitari držali na podu licem prema dolje, dok su drugu stisnuli uza zid i tukli, nakon čega se makljaži priključuju i ostali redari.

Nakon što je snimka objavljena na platformi X, korisnik je pitao frankfurtsku policiju o incidentu, na što je policija odgovorila: ‘Svjesni smo toga i već istražujemo.‘

UEFA je također rekla da je svjesna incidenta koji se dogodio između redara i navijača na utakmici Portugala i Slovenije te da ‘osuđuje svako nasilničko ponašanje‘.

‘Incident u videu sada je predmet policijske istrage. UEFA nije u poziciji davati daljnje komentare dok istraga ne bude dovršena‘, kazali su.

Izjavu je dala i organizacija Football Supporters Europe, koja uključuje skupine navijača s cijelog kontinenta i surađuje s UEFA-om. ‘Svakome za koga se utvrdi da je odgovoran nema mjesta na stadionu i mora odgovarati za svoje postupke‘, kazali su.

Inače, u susretu osmine finala, Portugal je pobijedio Sloveniju u sudačkoj nadoknadi, nakon što je utakmica završila 0-0 nakon igranja produžetaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 09:40