'NABRIJANI' DO KRAJA

Šibenčani jedva čekaju Europu, pa makar išli do Farskih Otoka

Budući da je sada bjelodano da će momčad u Europsku ligu, koja starta već 1. srpnja, pripreme će morati krenuti prilično ranije nego se to planiralo. Zato Uprava mora obaviti razgovore s trenerom Brankom Karačićem
 Nikša Stipaničev / Cropix

Poslije nekoliko dana i tjedana, u kojima su prevladavale loše vijesti (hoće-neće prodaja Zeca, odlazak Ademija bez odštete, dugovi...) nogometni Šibenik napokon je dočekao i jednu lijepu vijest. Ona je stigla iz Rusanove gdje je definitivno potvrđeno da će Šibenik ove sezone premijerno igrati u Europi, pišu Sportske novosti. Odluka o premijernom nastupu kluba u Europskoj ligi razveselila je i trenera Branka Karačića.

- To je uistinu lijepa vijest. Rekao bih i jedan mali koračić prema nečemu što svi očekujemo - iskoraku kluba u svakom pogledu. Mene i upravu očekuje dug, sveobuhvatan razgovor o svim bitnim stvarima. Nakon što smo dobili zeleno svjetlo za Europu moramo otvoriti čitav set pitanja - najavio je Karačić. Nakon razgovora s upravom očekuje se i definiranje datuma početka priprema. Budući da je sada bjelodano da će momčad u EL-u, koja starta već 1. srpnja, pripreme će morati krenuti prilično ranije nego se to planiralo.

Vijest iz Kuće nogometa posebno je razveselila Funcute, koji s nestrpljenjem očekuju ždrijebanje parova 1. pretkola iz Nyona 21. lipnja.

- Jedva čekamo ime prvog protivnika. Nema veze ako bude i neki klub s Farskih Otoka, ići ćemo i tamo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 22:18