MLADIĆ U DILEMI

Sertic: Još nisam odlučio između Hrvatske i Francuske

 AFP

U kraćem razgovoru za francuski list Sud-Ouest Gregory Sertic pričao je o želji ostanka u redovima Bordeauxa, ali i o odabiru zemlje za koju će igrati u budućnosti.

Veznjak aktualnih prvaka Le Championnata i trenutačno vodeće momčadi francuskog prvenstva još uvijek dvoji zaigrati li za Hrvatsku ili Francusku. Njegovom pozitivnom odgovoru nadaju se obojica izbornika i U21 reprezentacije, ali i A selekcije, no samo će jedan od njih u konačnici imati nadarenog 20-godišnjaka u kadru svoje momčadi.

Sertic još uvijek ne želi reći koji.

- Hrvatska me još uvijek želi. Odlučit ću kada za to dođe vrijeme - tvrdi.

Inače, Sertic je bio jedan od najboljih pojedinaca kup-utakmice u kojoj je Bordeaux svladao trećeligaša Rodez 1-0. Francuski list piše da je Sertic milimetarski točno proigravao suigrače, tehnički bio na visokoj razini, te uz konstantno otvaranje suparničke obrane nudio upotrebljive lopte čime se istaknuo u pobjedi.

- U potpunosti sam spreman za igru, dobro sam se oporavio u planinama. Svježi mi je zrak koristio u pripremi, a teren za igru je bio u izvrsnom stanju, čak i na dijelovima na kojima je bio zamrznut. Mogli smo razviti svoju igru - veli Sertic, te dodaje:

- Želim ostati u Bordeauxu, klubu koji ima najbolje trenere u Francuskoj i jednako takvo medicinsko osoblje. Prvaci smo, a ja igram u sastavu prepunom dobrih igrača. Pa, zašto bih otišao odavde? Želim ostati, dalje učiti i razvijati se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 17:08