CINEPLEXX SPLIT

S ulaznicom za utakmicu Hajduk – Barcelona jeftinije i u kino

Svatko tko dođe u Cineplexx Split s ulaznicom za utakmicu Hajduk – Barcelona ostvaruje mogućnost kupnje kino ulaznice za bilo koju projekciju u iznosu od samo 15kn!

Cineplexx Split ovog ljeta spremio je posebnu akciju za sve svoje posjetitelje! Svatko tko pogleda nogometni spektakl na Poljudu između Hajduka i Barcelone ostvarit će mogućnost kupnje kino ulaznice za nevjerojatnu cijenu od 15,00 kn!

Ovom specijalnom promocijom Cineplexx Split, kao ponosni sponzor Hajdukove omladinske škole, uključio se u veličanstveni događaj proslave stogodišnjice jednog od najslavnijih i najuspješnijih nogometnih klubova iz regije.

Cijena od 15,00 kn odnosi se samo na 2D projekcije i filmove u trajanju do 120 minuta. Na sve ostale plaća se nadoknada po važećem cjeniku Cineplexxa Split. Posjetitelji mogu iskoristiti ovu pogodnost samo u razdoblju od 24. srpnja do 2. kolovoza!

Split od 21. do 23. srpnja u bojama Hajduka

Zahuktava se atmosfera uoči spektakularne utakmice Hajduka i Barcelone koja će se odigrati 23. srpnja na Poljudu. Ostalo je još oko deset tisuća ulaznica (kapacitet stadiona je 33.500 gledatelja), a Hajduk kreće u pravu marketinšku ofenzivu pa se vjeruje da će ulaznice "planuti“ vrlo brzo.

Kao što se i najavljivao ova utakmica neće biti samo nogometni spektakl nego će se pretvoriti u pravi gradski, turistički događaj koji se protegnuti na tri dana.

Cijeli grad živjet će od 21. do 23. srpnja u bojama Hajduka, najavljeni su kazališni igrokazi, koncerti, fan zone, humanitarne akcije, od Rive do Poljuda bit će za svakoga ponešto, a vrhunac cijele priče dogodit će se na Poljudu u subotu 23. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 19:44