VELIKI HENDIKEP

RIJEKA BEZ MOISESA PROTIV DINAMA 'Plakao je u svlačionici, koljeno ponovno nije izdržalo...'

Trener Matjaž Kek, naime, puno toga gradi na igraču čiji su nastupi u dosadašnjem dijelu sezone nerijetko bili pod znakom pitanja zbog istog problema
 Tea Cimasš / CROPIX

Sve je, kada je riječ o Moisesu, izgledalo dobro do 83. minute nadmetanja s Osječanima. Veznjak je ušao u igru početkom nastavka, ubrzo je zabio drugi riječki pogodak, a onda se uhvatio za koljeno...

- Ne, zar opet? - sigurno je pomislila struka u trenutku kada je Brazilac zatražio zamjenu. Trener Matjaž Kek, naime, puno toga gradi na igraču čiji su nastupi u dosadašnjem dijelu sezone nerijetko bili pod znakom pitanja zbog istog problema.

- Njegovo je koljeno “na granici”. Po svemu sudeći, trebat će novih desetak dana da se vrati. Teško je bilo gledati ga kako plače u svlačionici. Još se jednom stavio u službu momčadi i moram mu na tome čestitati.

Zube je, nakon neugodnog udarca na otvaranju ogleda odigranog u ponedjeljak, stisnuo i Krstanović. Napadač je izdržao do 53. minute, kada je umjesto njega na teren utrčao upravo Moises. Kakav “dupli” peh!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 06:30