TRENER LAZIJA

Reja: Nisam se nadao ovako dobroj reakciji

 Jakov Prkić / Cropix

Donedavni trener splitskoga Hajduka, a novi strateg rimskoga Lazija, Edoardo Reja , zamolio je talijanske medije da mu daju mjesec dana, a tek potom krenu suditi o njegovom utjecaju na momčad.

Reja se vratio u Seriju A gostujućom pobjedom protiv Parme u utakmici 24. kola talijanskog prvenstva. Lazio je tom pobjedom prekinuo niz od pet uzastopnih utakmica bez pobjede i izašao iz zone ispadanja u Seriju B.

- Bit će potrebno nekih mjesec dana da se donese sud o ovoj momčadi. Momci su odigrali sjajnu utakmicu, kakvoj se niti sam nisam nadao. Osobno bih i remi okarakterizirao dobrim rezultatom - kaže Reja koji je reaktivirao argentinskog veznjaka Cristiana Ledesmu kojeg je klub "zamrznuo" zbog odbijanja produljenja ugovora.

- Ništa nisam tražio od (predsjednika) Claudija Lotita. Nadao sam se da će se Cristian vratiti, on je važan igrač, ali nisam uputio takav zahtjev. Ne poznajem Lotita dugo, ali je na mene ostavio dobar dojam. Što se ostaloga tiče, nisam niti ja osoba s kojom je lako, pa i njemu predstoji da upozna mene - dodao je Reja i okrenuo se momčadi:

- Ovaj sastav je vrijedan sredine ljestvice i može imati drugačije ambicije od pukog preživljavanja. Osobno mi se sviđaju teške situacije, pa me ova motivira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 20:47