LAZIO OZBILJNO ZAGRIZAO

Reja: Nije mi lako, odluku ću objaviti u utorak

Zadar, 051209.Stadion Stanovi.17.kolo 1HNL izmedju NK Zadar - NK Hajduk.Na fotografiji: Edoardo Reja trener NK Hajduk.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

POSTIRA - Nakon večere Reja sa dugo zadržao u hotelskom restoranu, sjedio je sa svojim suradnicima u ugodnom razgovoru uz čašu vina. Često je bio prekidan pozivima na mobitel. Je li to bio rastanak sa društvom iz Hajduka?

- Ne, ništa se nije dogodilo. Nema nikakvih novosti – rekao nam je Reja.

– Imam otvorenu opciju iz Lazija, ali nisam odlučio. Nije to lagana odluka. Znat ćemo sve sutra – dodao je Talijan.

Kako je večer odmicala doimao se opušteniji, uz osmijeh je komentirao informacije koje su objavili talijanski mediji. Reja kao novi trener Lazija.

- Znam sve što objavljuju mediji u Italiji, ali tamo je uvijek takav “kažin” kada se o nogometu govori. Svi trče za informacijom da budu brži od konkurencije.

Na Braču se očekivao dolazak Ivice Šurjak, u ujutro stiže i predsjednik Joško Svaguša. Iz Hajduka su jasno poručili da žele zadržati Reju. On je pak zakazao trening u 10 sati.

- Odluka je isključivo na meni – ponovio nam je Talijan.

U svim dosadašnjim situacijama Reja se pokazao kao časan čovjek koji drži da svoje riječi. A s Hajdukom se vezao ne samo ugovorom nego se i obvezao Svaguši i Šurjaku da će pomoći Hajduku. Zbog toga je već odbijao pozive Lazija te ponude Napolia i Udinesea. I ovog puta ponuda Lazija je ozbiljna, primamljiva, ali Reja očito nije od onih trenera koji će na prvi poziv otići iz Splita...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 06:31