NA BARIKADAMA

RAT HNS-a i BIJELIH Iz Saveza zovu na sastanak, u Hajduku se nadaju da nitko neće doći

U HNS-u drže da bi se Hajduk trebao disciplinirati i poslušno doći u Zagreb...

Iz krovne kuće hrvatskog nogometa ovih je dana, naime, poslan poziv za sastanak predstavnicima Hajduka, ali samo onima za koje su u Hrvatskom nogometnom savezu procijenili da bi trebali doći na zagrebački sastanak. Krupnim dioničarima, gradonačelniku Baldasaru i čelnici Nadzornog odbora Branki Ramljak. Nisu pozvali predsjednika Uprave Marina Brbića i u Hajduku su se zbog toga očekivano jako naljutili.

S pravom, reći će netko, ali kako da Hrvatski nogometni savez pozove Brbića kada je predsjednik Hajduka kažnjen s godinu dana zabrane rada u nogometu. Jedino da mu HNS skine zabranu, ali onda iz Hrvatskog nogometnog saveza sami sebe negiraju. A nema ni žalbe po kojoj bi se ta odluka donijela. Dakle, nema pravnog lijeka za Brbićevu zabranu, osim nekog ukaza Šukera. Ali da to Šuker napravi, dao bi samo još jedan argument Splićanima da je predsjednik moćan u svojoj samovolji!

Niže se apsurd na apsurd pat-pozicije u kojoj se nikakvo razumno rješenje ne nazire. Hrvatski nogometni savez zove na sastanak, a Hajduk Boga moli da nitko ne dođe. Jer na Poljudu drže da HNS treba napraviti neki ustupak prema Hajduku kako bi predstavnici kluba sjeli za isti stol sa Šukerom i njegovim asistentima, a u HNS-u drže da bi se Hajduk trebao disciplinirati i poslušno doći u Zagreb...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 01:08