OSTAJE NA POLJUDU

PROPAO VELIKI POSAO? 'Inter ima financijskih poteškoća, Sušićev transfer možda bude tek u lipnju'

'Mancini zna Sušića iz vremena dok je još bio trener Cityja, a želio ga je dovesti i u Galatasaray'
 Ante Čizmić / CROPIX

U talijanskim medijima objavljen je intervju sa Sabatinom Duranteom, FIFA-inim agentom koji zajedno s Milanom Rapaićem radi na transferu Tina Svena Sušića iz Hajduka u Inter. Sabatino je izjavio da su voljni čekati Inter koji ima ekonomskih problema te ako se posao ne obavi u ovom prijelaznom roku, čekalo bi se do lipnja.

- Sušiću se sviđa ideja odlaska u Inter, premda njima nedostaju financijski izvori. Ako bi došlo do posla, to bi bilo u zadnjim danima prijelaznoga roka jer Inter ima financijskih poteškoća.

Prijelazni rok je otvoren do 2. veljače...

- Inter je bio jasan, a mi također. Hajduk je prihvatio činjenicu da igrač želi u Inter. Ja i Rapaić vodimo taj posao i znamo da će vjerojatno trebati pričekati, a što se nas tiče - nema problema. Hajduk je također to prihvatio.

Znači li to da ako se ne dogovorite odmah, da će to biti u lipnju?, upitan je Durante...

- Ozbiljni ljudi razgovaraju. Poznajem Inter i situaciju te znam da imaju financijskih problema. Sportski direktor Ausilio radi na tome da dođe do financijskih sredstava kako bi mogao kapariti Sušića. Ako ne danas, onda će to biti u lipnju, može se reći tako. Igraču se ne žuri i može čekati na svoj veliki skok u karijeri.

Sušić je profil igrača koji se jako sviđa treneru Robertu Manciniju...

- Mancini ga zna iz vremena dok je još bio trener Manchester Cityja, a želio ga je dovesti i u Galatasaray. Sušić je Ausiliju bio na oku, a dolazak Mancinija samo je ubrzao stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 01:03