RASTANAK SVE BLIŽI

'Prljavi Harry': Zaljubljen sam u Niku, ali Gareth Bale je bolji igrač!

Harry Redknapp će protiv neporaženog Fulhama poslati sastav bez trojice engleskih reprezentativaca, ali i bez junaka hrvatskih pobjeda nad Izraelom i Norveškom
Tottenham Hotspur's Niko Kranjcar celebrates scoring against Stoke City during their English Premier League soccer match at The Britannia Stadium, Stoke, England, Saturday March 20, 2010. (AP Photo/Jon Super) ** NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE (FAPL) LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL [email protected] FOR DETAILS **
 AP

ZAGREB - Mnogi treneri dali bi sve za situaciju u kojoj se nalazi Harry Redknapp. Jer, Harry ima Garetha Balea koji igra u vrhunskoj formi i Niku Kranjčara koji iza sebe ima briljantne nastupe za reprezentaciju protiv Izraela i Norveške. No, uz Van der Vaarta, Huddlestonea i našeg Modrića mjesta ima za jednog.

Redknapp: Teško mi je

- Teško mi je što ga moram staviti na klupu - “pustio je suzu” Redknapp u petak nakon što su ga novinari pitali hoće li Niko Kranjčar pronaći mjesto u sastavu Tottenhama na subotnjem gostovanju kod Fulhama.

- Kada imate Garetha Balea u momčadi, onda vam je jasno zašto Kranjčar ne igra koliko zaslužuje - objasnio je Redknapp prije nego što je sasuo cijeli arsenal komplimenata na račun reprezentativca Hrvatske. - Vjerujte, nećete pronaći boljeg momka od Nike Kranjčara. Zaljubljen sam u njegov odnos prema nogometu i profesionalizam. Vidi se kako je nogometno odgajan.

Rastanak u siječnju?

Odlično radi na treningu, bio je sjajan protiv Izraela i Norveške, ali Bale je trenutno najbolji lijevi vezni igrač.

Unatoč hvalospjevima, izvjesno je da bi Niko u siječnju mogao inzistirati na rastanku s White Hart Laneom.

Ako u trenucima kada pruža vrhunske partije na travnjaku ne može do udarnog sastava, onda je očito kako je “nešto trulo” u Tottenhamu. - Jasno mi je da ga boli neigranje, ali svi veliki klubovi imaju slične probleme. Gledao sam utakmice protiv Norveške i Izraela i znam da je Kranjčar u vrhunskoj formi, ali... - završio je Redknapp.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 22:06