100. ROĐENDAN HAJDUKA

Pere Guardiola: Barcelona će doći u Split!

 Reuters

SPLIT - Za kratko vrijeme smo napravili dosta i na pravom smo putu da realiziramo ovaj projekt. Vjerujem da ćemo uspjeti organizirati gostovanje Barcelone u Splitu. Riječ je o zahtjevnom projektu u okviru kojeg treba riješiti mnoga pitanja, primjerice smještaj i osiguranje. Kada 2011. godine završi prvenstvo Barcelona će doći i dovest ćemo veliko iznenađenje pa zato i organizacija mora biti na najvišoj razini – kazao je u službenoj izjavi Pere Guardiola, predstavnik marketinške agencije Mediapro iz Barcelone nakon primanja kod gradonačelnika Splita Željka Keruma.

Razgovorima je nazočio i predsjednik Hajduka Joško Svaguša te Kerumovi suradnici. Prema riječima predstavnika agencije Mediapro Hajduk se na vrijeme javio za organizaciju ovog nogometnog spektakla budući da su zahtjevi za gostovanje Barcelone stigli iz čak 50 gradova, a Split je jedan od dva odabrana.

- Ako se uspije realizirati ovaj projekt bit će to velika stvar za klub i sam grad. Zato se ne smije napraviti ni najmanja greška – kazao je Kerum potvrdivši da je Grad spreman pomoći oko organizacije ovog spektakla. Gostovanje Barcelone stajat će dva milijuna eura, a kao potencijalni termin odigravanja utakmice spominje se ljeto 2011. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 11:02