A U PISMU PIŠE...

PATETIKA DO BOLA! MA DOĐE VAM DA PUSTITE SUZU Pogledajte kako se Di Maria oprostio od Manchester Uniteda

MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 27: Angel di Maria of Manchester United runs with the ball during the Barclays Premier League match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford on September 27, 2014 in Manchester, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
 Laurence Griffiths / Getty Images / 2014 Getty Images

Argentinac Angel Di Marija je nakon natezanja koje je trajalo nekoliko mjeseci konačno potpisao novi četverogodišnji ugovor s francuskim PSG-om u transferu vrijednom 63 milijuna eura. Ovo je ujedno i drugi najveći prijelaz u povijesti francuskog nogometa, tik do transfera njegova budućeg suigrača Edinsona Cavanija, za kojeg je PSG platio Napoliju 64 milijuna eura. Prema francuskim izvorima Argentinac će u PSG-u zarađivati 240 tisuća eura tjedno.

Protekle godine Di Marija je nosio dres Manchester Uniteda u kojemu se nije najbolje snašao, a nakon što je i službeno napustio Old Trafford, Argentinac se u oproštajnom pismu prvo zahvalio svim navijačima 'crenih vragova', a potom i ispričao.

PISMO ANGELA DI MARIJE

Pišem ovo pismo kako bi se zahvalio čitavoj obitelji Manchester Uniteda što su mi pružili podršku tijekom mog bboravka u Engleskoj. Kada su me u Unitedu izabrali da budem dio momčadi to je za mene bila izuzetna čast jer znam koliko je ovaj klub velik. Ipak, očekivanja su bila velika od mene i svjestan sam kako nisam pružio najbolji nogomet i zbog toga mi je žao. Ali, u životu jednog nogometaša ponekad se dogodi nešto neočekivano. Garantiram vam da razlog nije manjak zalaganja. Nogomet nije matematika i ponekad neke stvari izmaknu kontroli i stvari ne ispadnu onako kako bi vi to htjeli. Ispičavam se što u ovom velikom klubu nisam uspio kako smo se svi nadali. Želio bih se zahvaliti čitavoj upravi Uniteda kao i svima u stručnom stožeru te igračima što su mi pružili nevjerojatnu potporu. TAkođer veliko hvala svim navijačima koji su uvijek vjerovali u mene i pružili mi veliku ljubav. Sad je vrijeme da okrenem novu stranicu u životu, a ona se zove PSG, ali veliki Manchester United će zauvijek imati veliko mjesto u mojem srcu.

Sve najbolje.

Pozdrav,

Angel Di Marija

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 06:44