NAPUŠTAJU GRADSKI VRT

Osijek će ove zime prodati Kneževića, Jugovića ili Miličevića!?

 Vlado Kos / Cropix

OSIJEK - Sastav svlačionice NK Osijeka 8. siječnja na prozivci još će biti istovjetan onom s konca jeseni izuzmu li se najavljene pridošlice Čerkez iz Olimpije i Stojkić iz Zmaja, no već tamo sa sredinom siječnja najmanje jedan igrač će zacijelo napustiti Gradski vrt. Ili o koncu mjeseca, kada bi NK Osijek mogao za Tursku, poslovično u izlog posljednjih dana prijelaznog roka.

Naime, kako novčanici u Wilsonovoj nisu ništa ozbiljnije zadebljali posljednjih dana, a upita za četvoricu nogometaša sve je više, uz otprije poznatu želju trženja jednog od njih, sve su prilike da će u proljeće Osječani krenuti bez Kneževića, Jugovića ili Miličevića. Vida je također tražena roba, no njegov odlazak je apstraktna kategorija, ostanak egzistencijalno pitanje. Dakako, sportski direktor NK Osijeka Dragan Vukoja nije odlučan ustvrditi da će bilo tko od navedenih igrača biti definitivno prodan, ali ne krije kako su ponude za njih već pomalo iskoračile iz skupine “ispipavanje pulsa”, prema “konkretno”.

- Još se zapravo napipava nas, gdje smo, što želimo... Ali, ponude nisu male, posebno nisu niske u ovim uvjetima globalne krize - rekao je Vukoja.

Nogometaši Osijeka se okupljaju 8. siječnja, već 13. odlaze u Međugorje, da bi, ako pronađu dovoljno sredstava, papira i kovanica, do kraja mjeseca otišli u tursku Antalyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 12:47