ČEKA IZRADU MASKE

Olić: 'Izgledam kao boksač kojeg su pretukla braća Kličko!'

Tel Aviv, 091010.Ramat-Gan Stadion.Kvalifikacijska nogometna utakmica grupe F izmedju Izraela i Hrvatske za Euro 2012 u Poljskoj i Ukrajini.Na slici: Ivica Olic sa razbijenim nosom pored doktor Bahtijarevic i fizioterapeut Sisgoreo.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

Ivica Olić u ponedjeljak počinje trenirati s Bayernom! To nam je kazao nakon što je jučer obavio pregled na kojem je konstatirano kako se može priključiti ostatku momčadi. Operacija nosa hrvatskog reprezentativca koji je ozlijeđen u Izraelu u dvoboju s laktom udarača Ben Haima je uspjela, ali sad se kreće u izradu posebne maske s kojom će Olić po procjenama lječnika morati igrati oko mjesec dana.

- Maska je već u izradi. U ponedjeljak ću je isprobati prije treninga - kazao nam je jučer Olić.

Tako će Ola po drugi put u karijeri nositi masku, još dok je igrao u moskovskom CSKA bio je u istom izdanju također zbog ozljede nosa.

- Baš je bilo nezgodno posljednjih dana. Imao sam tampone u nosu, to je stvarno užas. Inače, htio bih ispraviti jednu grešku koja se pojavila u njemačkim medijima, a prenijeli su je i hrvatski. Pisalo je da ne mogu pravilno disati. Operacija je super uspjela i mogu disati sasvim normalno. Nisam mogao pravilno disati zato što sam imao tampone u nosu! Nitko na svijetu ne može pravilno disati kad mu se u nos naguraju tampone.

Priča kako ga je dosta boljelo na ozlijeđenom pa operiranim području, ali da su bolovi sad potpuno nestali.

- Ništa me više ne boli, nema nikakivh posljedica, jedva čekam staviti tu masku i krenuti s treninzma i utakmicama.

Olić nam je ispričao da nije samo operirao stranu lica i nos u koji ga je pogodio Ben Haim.

- Zarezali su liječnici i drugu stranu, izvadili mi metalni disk koji sam nosio dugi niz godina. Kazali su mi kako je bolje da ga izvade i da mi neće nedostajati.

S obzirom da je 'rezan’ s obje strane, Olić se našalio na svoj način.

- Da me samo sada možete vidjeti? Izgledam kao boksač kojeg su skupa tukli braća Kličko!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 10:44