SLAVLJE MODRIH

OČAJNI RIJEČANI NAKON PORAZA 'Nismo zaslužili izgubiti, a Dinamo je zabio prvi gola nakon prekršaja'

'Soudani je pak još jednom pokazao koliko nam je bitan, ma svi su bitni, no on je stvarno u velikoj formi'
 Tea Cimas / CROPIX

Sretni su bili dinamovci nakon pobjede na Kantridi. Arijan Ademi je rekao:

- Četiri boda smo od Rijeke i to je jako dobro. Lijepo je pobijediti u ovakvoj atmosferi, ovakvog protivnika, znali smo da ovo neće biti lagana utakmica ali slavili smo i nastavili naš pobjednički niz. Htio bih se ispričati Tomečaku na jednoj mojoj nervoznoj akciji, nije on ništa kriv, on je sjajan dečko i nema nikakvih problema među nama.

Marcelo Brozović je dodao:

- Kao što smo i očekivali, bila je to tvrda utakmica, možda nije bilo mnogo šansi, ali mi smo svoje iskoristili dok Rijeka svoje nije. Bio je to derbi u svakom pogledu.

Kapetan gostiju Josip Šimunić naglašava:

- Ima nešto u tom broju četiri, nakon četiri godine smo pobijedili u Europi u Maksimiru, nakon četiri godine na Kantridi. Goncalo je odigrao dobro, trenerova odluka da ga postavi na stopera pokazala se ispravnom. Soudani je pak još jednom pokazao koliko nam je bitan, ma svi su bitni, no on je stvarno u velikoj formi.

Anas Sharbini nosio je kapetansku vrpcu Rijeke:

- Nismo zaslužili poraz, imali smo svoje šanse, ali nismo ih iskoristili. Možda jesmo u maloj krizi, ali mi smo prava momčad i znat ćemo iz nje izaći.

Goran Cvijanović žalio se na odluku suca:

- Ako mene pitate, bio je prekršaj kod prvog gola Dinama, Pinto mi je stao na ruku. Ali, što ćemo sad, ne možemo se vraćati, promašili smo mnogo prigoda, Dinamo je zabio dva gola i nemamo što više govoriti.

Vedran Jugović se nadovezao na posljednji poraz:

- Možda smo doista izgubili slično kao i u Liegeu, imali smo šanse a protivnik je kaznio naše promašaje. Ne bih isticao pogreške u obrani jer kad pobjeđujemo zaslužna je cijela momčad, a i kad gubimo krivi su svi. Da smo zabili koji gol više vjerojatno bi se tada pričalo o katastrofalnim reakcijama Dinamove obrane. Suđenje ne bih komentirao, ne bih ulazio u to.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 07:37