TUGA U MAN. UNITEDU

Očajni Moyes: 'Igrali smo loše, nismo zaslužili ništa'

 AFP

Govoreći nakon uzvratne polufinalne utakmice engleskog Liga kupa protiv Sunderlanda menadžer nogometaša Manchester Uniteda David Moyes bio je vidljivo razočaran.

Kako i ne bi, kad je njegova momčad ostala bez finala natjecanja od objektivno puno slabijeg Sunderlanda. Nakon ukupnog rezultata 3-3 na Old Traffordu je odlučivala lutrija jedanaesteraca u kojoj su više spretnosti i sreće imale "crne mačke".

- Čestitke Sunderlandu, oni su igrali dobro, a mi nismo. Minutu do kraja mislili smo da smo se uspjeli vratiti. Zabili smo gol i imali smo iz penala priliku, ali općenito nismo igrali dovoljno dobro – rekao je Moyes.

- U puno utakmica ove sezone igrali smo dobro i nismo došli do naših nagrada. Večeras nismo zaslužili ništa po načinu na koji smo igrali. Kada smo imali prilike za postizanje drugog gola (u regularnom dijelu) donosili bismo krive odluke ili ne bismo realizirali prilike. Ali Sunderland je igrao dobro i nemam problema s time da su prošli, zaslužili su to.

Nakon utakmice protiv Sunderlanda Moyes je upitan i o transferu Juana Mate iz Chelseaja koji je prema napisima engleskih medija na pragu realizacije. O toj tematici Škot je bio kratak:

- Nećemo govoriti ništa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 09:23