MOURINHOVA ŽELJA

O Rooneyjevu transferu pitat će se Ronalda

José Mourinho izrazio je svoje želje, a direktor Valdano krenut će u akciju. Žrtve: Rooney i Gerrard. Cijena: više od 130 milijuna eura
 Reuters

ZAGREB - Ovoga bi ljeta stvari morale biti drugačije. “Special One” je garancija da će stvari ići pravilnim redoslijedom: struka kaže svoje mišljenje, zahtjeve i potrebe, a operativa se baca u lov na željeni plijen.

Mou je odredio pravila

Portugalac je na početku madridskog stolovanja odredio kućna pravila, a sada je došlo vrijeme da se pripremi teren za ispunjavanje njegovih želja.

Naravno, najveći potpisi pričekat će kraj Svjetskog prvenstva. Zbog toga nema službenih komentara, nema potvrde od strane ciljanih nogometaša jer “trebamo se koncentrirati na reprezentaciju”. Međutim, glasine se brzo šire.

Wayne Rooney davna je želja društva iz Madrida. Realu sklona Marca tvrdi da će za napadača Manchester Uniteda biti ponuđena “ronaldovskih” 94 milijuna eura, ali i da će za njegovo dovođenje blagoslov morati dati i sam CR7, odnosno CR9, na što se odaziva u Madridu. Cristiano i Wayne “imaju povijest”, odnos im je varirao od ljubavi do prijezira. Želi li Englez ponovno dijeliti svlačionicu s nekim u čijoj je sjeni dugo živio na Old Traffordu?

Gerrard svakako na dobitku

- To nije nemoguće! Slična su bila razmišljanja kada se govorilo o transferima Beckhama ili C. Ronalda pa su svejedno dovedeni - kazao je za Daily Star izvor blizak klubu.

Druga velika riba je Steven Gerrard. Tridesetogodišnjak je davna Mourinhova želja, još dok je bio u Chelseaju.

Gerrard je za vrijeme SP-a prekrižio temu klupske budućnosti, ali jasno je da će se čelnici Liverpoola, tko god to bio za mjesec dana, morati izuzetno potruditi (čitaj: ponuditi novi, poboljšani ugovor) žele li ga zadržati u klubu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 20:02