ZAMJENA ZA INIESTU

NOVI HRVAT NA CAMP NOU Barcelona pregovara s Interom oko dovođenja Kovačića!

Izvori bliski katalonskom klubu tvrde da je Barca spremna platiti između 30 i 40 milijuna eura
MILAN, ITALY - MARCH 15: Mateo Kovacic of FC Internazionale Milano competes for the ball with Gaby Mudingayi of AC Cesena during the Serie A match between FC Internazionale Milano and AC Cesena at Stadio Giuseppe Meazza on March 15, 2015 in Milan, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
 Marco Luzzani/ Getty / 2015 Getty Images

Mundo Deportivo javlja da je mladi hrvatski nogometaš Mateo Kovačić na meti slavne Barcelone. Tvrde da se sportski direktor Katalonaca, Talijan Ariedo Braida, sredinom ovog tjedna sastao s predstavnicima Intera koji su u Barcelonu došli zbog zanimanja za Yayu Touréa koji bi ovoga ljeta mogao napustiti Manchester City.

Navodi se da je u razgovoru sa sportskim direktorom Intera Pierom Ausiliom jedna od glavnih tema bio dolazak Matea Kovačića, ali tek 2016. godine, nakon što istekne Barceloni istekne embargo na transfere s kojim ju je kaznila Fifa.

Navodno trener Barce Luis Enrique u Kovačiću vidi idealnu za Andresa Iniestu. Izvori bliski katalonskom klubu tvrde da je Barca spremna za mladog Hrvata platiti između 30 i 40 milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 17:29