DINAMO - HAJDUK REGISTRIRANO 3-0

NIŠTA OD PONAVLJANJA DERBIJA Šukerova nova komisija jednoglasno odbila žalbu Hajduka!

Podsjetimo, povjerenik HNL-a Josip Brezni registrirao je neodigrani meč sa 3:0 za Dinamo
 Drago Sopta / CROPIX

NOVO:

Komisija za žalbe sastala se u kvorumu te je sukladno svojim ovlastima razmotrila žalbu Hajduka na odluku povjerenika za natjecanje MAXtv Prve lige o registraciji neodigrane utakmice 16. kola Dinamo - Hajduk rezultatom 3:0 u korist Dinama zbog neopravdanog nenastupanja momčadi Hajduka.

Komisija za žalbe jednoglasno je donijela odluku da se žalba HNK Hajduk odbije kao neosnovana te je time potvrđena odluka povjerenika natjecanja. (hns-cff)

Hajdukove pravne akrobacije zabrinule su vodstvo HNS-a: primorali su ih mobilizirati Odbor za hitnost kako bi mogli pokrpati sastav Komisije za žalbe i onda u roku (do subote!) raspraviti o žalbi Hajduka na registraciju neodigranog derbija u Maksimiru.

Podsjetimo, povjerenik HNL-a Josip Brezni registrirao je neodigrani meč sa 3:0 za Dinamo, a Hajduk se žalio da ih je sudac Ante Vučemilović svejedno morao čekati 15 minuta po propisima, a nije...

Odbor za hitnost sastao se prvi put danas i čeka se objava odluka: Šuker, Vrbanović i pet dopredsjednika (Mamić, Vučemilović – stric od suca derbija, Mišković, Kulušić, Bukvić), tragajući brže-bolje za novim sastavom rasute Žalbene komisije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 21:56