MIRROR TVRDI

Newcastle i Stoke žele Ivana Klasnića

Dugoročni ostanak Ivana Klasnića u Boltonu doveden je pod znak pitanja. Nantes se trudi pronaći mu novi dom, piše Mirror
 AP

'Dugoročni ostanak Ivana Klasnića u Boltonu doveden je pod znak pitanja. Nantes se trudi pronaći mu novi dom', piše Daily Mirror...

Napadač francuskog drugoligaša i hrvatske nogometne reprezentacije igra na jednosezonskoj posudbi u premierligaškom klubu, no posljednjih dana engleski mediji pišu da će ostanak ondje teško ostvariti. Ne uživa preveliku milost klupskog menadžera Owena Coylea i izglednim se čini da je rastanak na pomolu.

Iz Nantesa su, tvrdi Mirror, kontaktirali Klasnićevog agenta te mu rekli "da ga preseli u drugi klub budući da oni ne žele njegov povratak, već prodati ga".

'Coyle si je uzeo vremena da razmisli koje napadače želi imati u klubu sljedeće sezone i opušteno dočekuje ponude potencijalnih kupaca za Klasnića', nastavlja se u tekstu i dodaje da menadžer razmišlja o potencijalnoj kupnji igrača kojeg će upariti u vršku napada s Kevinom Daviesom.

'Hrvat želi ostati u Premier ligi što je alarmiralo Newcastle i Stoke City. Nantes žuri prodati ga, budući da je klub osuđen na još jednu drugoligašku sezonu', zaključuje Mirror.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 14:54