VELIKA ČISTKA

NERVOZNI GAZDA SPLITA Slaven Žužul iz Parka mladeži potjerao čak četiri trenera iz omladinskog pogona

Kod promjene trenera juniora razlog je navodno u nezadovoljstvu rezultatima, još i više time što iz omladinskog pogona (juniora) u posljednje vrijeme nije bilo igrača za prvu momčad
 Vladimir Dugandžić/CROPIX

Omladinski pogon Splita doživio je duboke promjene, nakon domaćeg poraza prve momčadi u derbiju od Hajduka u redovima 'crvenih' na čelu s prvim čovjekom kluba Slavenom Žužulom su se odlučili zahvaliti čak četvorici trenera.

Otkaze su su dobili trener juniora Srđan Mladinić, trener druge selekcije kadeta (kadeti 2) Jakša Krstulović, skaut u omladinskom pogonu Predrag Šimić i trener vratara (za mlađe selekcije unutar škole) Sandro Tomić. Iako se prvotno otkaze povezivalo s porazom od gradskog rivala kako doznajemo iz krugova bliskih klubu riječ je o potezima čelnika kluba koji su uglavnom već neko vrijeme visjeli u zraku, derbi nije razlog, možda je samo poslužio kao okidač.

- Riječ je o promjenama zbog nezadovoljstva rezultatima i stvaranjem igrača za prvu momčad, o već ranije planiranim promjenama po pitanju struke, o racionalizaciji rada škole....

Kod promjene trenera juniora razlog je navodno u nezadovoljstvu rezultatima, još i više time što iz omladinskog pogona (juniora) u posljednje vrijeme nije bilo igrača za prvu momčad, momaka koji bi mogli stopama Zagorca, Ercega i Galovića koji su jedini proizvodi omladinskog pogona 'crvenih' unutar prve momčadi. Umjesto Tomića s vratarima bi u omladinskom pogonu (uz dosadašnjeg trenera Vedrana Čovića) ubuduće trebao raditi bivši vratar Splita Frane Srdarev.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 07:33