ODLUČNI VUČEVIĆ

'Neću ostati na klupi Hajduka nakon Zagreba'

'Dok se ne nađe trener, bit ću na klupi na utakmicama sa Zenitom i Zagrebom. To su dvije dogovorene, a može bude i treća s Lokomotivom', rekao je Vučević
 Nikola Vilić / Cropix

Goran Vučević u subotu poslijepodne, uoči susreta Hajduka s Hrvatskim dragovoljcem prihvatio je ponudu za preuzimanje klupe Bijelih.

- Prihvatio sam ponudu, od nedjelje sam na treningu Hajduka, ali samo kao privremeno rješenje. Dok se ne nađe trener, bit ću na klupi na utakmicama Hajduka sa Zenitom i Zagrebom. To su dvije dogovorene, a može bude i treća s Lokomotivom u prvenstvu, ukoliko do tada klub ne nađe dugoročno rješenje. Međutim, nema nikakve šanse da prihvatim klupu prve momčadi na dulje razdoblje, pa makar i Zenit i Zagreb pobijedio sa 5-0. Vraćam se u omladinski pogon - jasno je poručio novi trener Bijelih, nasljednik Stanka Poklepovića.

Vučevića je na prihvaćanje klupe Bijelih nagovorio gradonačelnik Željko Kerum koji je promijenio subotnji raspored 40-godišnjem treneru.

- Okrenuo sam se kod Gospića i vratio u Split. Išao sam na utakmice kadeta i juniora s Croatijom Sesvete. Nazvalo me više ljudi iz Nadzornog odbora i gradonačelnik, pa nisam mogao odbiti. Ali, samo privremeno - naglasio je Vučević.

Nakon dvije godine vraća se Vučević na klupu Bijelih. Ironija sudbine je rekla da je Poklepović smijenjen na isti datum kada je Vučević u listopadu 2008. napustio dužnost prvog trenera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 20:09