PREMIJA S TRIBINA

Navijači nagradili nogometaše Cibalije sa 10.000 kuna

Neposredno nakon završetka utakmice protiv Lokomotive, Županjac Augustin Filipović Gusta i Marijan Novoselac iz Komletinaca premirali su svlačionicu sa 10.000 kuna!
 Damir Glibušić / Cropix

Županjac Augustin Filipović Gusta i Marijan Novoselac iz Komletinaca veliki su zaljubljenici u nogomet i u Cibaliju. Spomenuti dvojac nogometnih zanesenjaka Cibalijinim nogometašima podrška je na svakoj utakmici, ne štede se ni grla, ni dlanovi. No, prošle subote nisu štedjeli ni novčanike.

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA PORTALU SPORTSKIH NOVOSTI

Naime, neposredno nakon završetka utakmice protiv Lokomotive u kojoj su dečki u nebesko-plavim odorama stigli do novog trijumfa, Filipović i Novoselac premirali su Cibalijinu svlačionicu sa 10.000 kuna! Hvale vrijedan potez u teškim recesijskim vremenima...

- Volimo nogomet, volimo Cibaliju i ove sezone uživamo kao nikad. Ovim potezom kao veliki prijatelji kluba željeli smo dečkima dati do znanja da njihove igre i rezultati ne prolaze neopaženo. Nas dvojica smo iz armije sretnih Cibalijinih navijača koji su u mogućnosti nagraditi igrače s ponekom kunom, to sa zadovoljstvom i činimo. Ne i zadnji put, sigurno je i to - kaže Augustin Filipović, privatni poduzetnik iz Županje. Marijan Novoselac, pak, ima respektabilan navijački staž; osim Cibalije, vjerni je navijač i hrvatske nogometne reprezentacije, ne propušta niti jednu akciju Vatrenih!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 20:20