PROBLEMI U RAJU

Navijači Leicestera u šoku nakon što su doznali cijene ulaznica za zadnju utakmicu sezone

 Laurence Griffiths / Getty

Samo 90 minuta bilo je potrebno Leicesteru da u ponedjeljak rasproda sve ulaznice za posljednju utakmicu sezone, protiv Evertona 7. svibnja, kada se na King Power stadionu kani proslaviti senzacionalni naslov prvaka.

Jasno, malo potom, iste su osvanule na internetskim oglasnicima, gdje na crno dosežu nevjerojatne cijene, sve do - 140 tisuća !

Zakon i potražnje ovoga je puta probio sve granice razuma, na što je klub reagirao, ali realno malo toga može učiniti po tome pitanju.

"Utakmica je izazvala neviđen interes i pritisak na naše online platforme i ljude u shopu. Klub će poduzeti sve moguće akcije sprječavanja preprodaje ulaznica iznad cijene."

Naravno, sve je to razbjesnilo "obične" navijače Lisica, koji su pretplatnici, ali su izgubili pravo prvokupa za utakmicu stoljeća.

"Ovo je sezona kakva se više nikada u životu neće ponoviti. Nitko nije mogao očekivati da će se sve ovo dogoditi", ustvrdio je jedan od pretplatnika koji je ostao kratkih rukava.

No mnogi negoduju putem društvernih , tvrdeći da je sistem članstva (koje inače stoji tisuću kluna godišnje) smeće jer je "sistem omogućio pojedincima da samo jednom dođu do ulaznice u čitavoj sezoni".

"Zar misle da navijač može priuštiti ulaznice po cijeni polovnog automobila?", pitaju se fanovi.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Leicester, inače, pet kola prije kraja ima sedam bodova prednosti ispred Tottenhama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 06:58