RIJEKA SPAŠENA!

Na račun Riječana 'kapnulo' više od dva milijuna eura!

Znam da ne može preko noći, ali već sam krenuo putem kojim želim, a to je: od Rijeke, za početak, stvoriti moćan hrvatski klub. I uspjet ću - rekao je Damir Mišković
 Vladimir Dugandžić/CROPIX

"Kad kažem da ti tu informaciju mogu potvrditi sa zadovoljstvom, to je - jako blago rečeno", uz široki je osmijeh Robert Komen na prvu komentirao donedavno nezamislivu činjenicu. Njegova Rijeka koja je do prije koji tjedan bila financijski na izdisaju od jučer je - klub bez dugova!

- Stigla je potvrda o transferu 2 milijuna i 150 tisuća eura. S određenim još ranije uplaćenim sredstvima to je sada gotovo cjelovit iznos prve tranše dogovoren i ugovoren sa Social Sport fondacijom. Kad se sjetim kako je teška situacija bila, takorekuć jučer... Ovo je nevjerojatno velika stvar - rekao je Komen, aktualni predsjednik, a od Skupštine koja će se održati 20. ovog mjeseca, Rijekin izvršni dopredsjednik.

Damir Mišković? Javio se iz Nigerije, njemu ta 2 milijuna "i kusur" eura više nisu tema.

- Napravio sam što sam obećao, tako uvijek radim i gotova priča - počeo je Mišković.

- Sad treba raditi i gledati prema naprijed, klub posložiti u svim segmentima. Do kraja sezone Rijeka mora biti perfektno organizirana i ja ću to učiniti. Znam da ne može preko noći, znam da će trebati vremena, ali već sam krenuo putem kojim želim, a to je: od Rijeke, za početak, stvoriti moćan hrvatski klub. I uspjet ću. Ja ti to garantiram! - rekao je čovjek koji će dan prije Jadranskog derbija postati novi Rijekin predsjednik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 20:00