SAPUNICA SE NASTAVLJA

MURIĆ TUŽI DINAMO! 'Robert se boji Zdravka Mamića i zbog njega se neprestano liječi'

Murićev tim želi da se profesionalni ugovor vrati na snagu i da igrač ovog ljeta bude slobodan
 Damir Krajač / CROPIX

Robert Murić tužio je Dinamo Arbitražnom sudu HNS-a. Tragom te informacije nazvali smo za provjeru Davora Radića, igračeva punomoćnika.

- Istina je da se Robert Murić obratio Arbitražnom sudu HNS kome je podnio tužbu protiv Dinama. Iako smo se do sada u postupcima pred tijelima HNS-a uvjerili u ponašanje i utjecaj Dinama, očekujemo priznanje tužbe od strane Dinama a sve imajući u vidu naša traženja u njoj.

Radić je prekaljen odvjetnik u nogometnim temama. Zastupa Istru 1961, Osijek, Slaven Belupo, Zagreb i Inter, igrača Anasa Sharbinija protiv menadžera Ugarkovića, bio je uključen u transfer Pašalića u Chelsea... Što konkretno želi u ovom slučaju?

- Robert Murić traži da Arbitražni sud HNS utvrdi postojanje pravnih odnosa, odnosno istinitost isprava koje su zaključene između igrača i Dinama i to baš svih ugovora koje je igrač zaključio s Dinamom, a sve sukladno članku 187. Zakona o parničnom postupku. Argumenti su kristalno jasni. Pa neće valjda Dinamo tvrditi da nije s Murićem sklopio i potpisao sve te ugovore s danom zaključenja koji je naveden u svakom pojedinom ugovoru?!

Podsjećamo, Komisija za registracije poništila je profesionalni ugovor Dinama i Murića koji je istjecao ovoga ljeta zbog određenih nepravilnosti te ustanovila da je zbog toga na snazi i dalje stipendijski ugovor koji vrijedi do 2015. godine. Murićev tim želi da se profesionalni ugovor vrati na snagu i da igrač ovog ljeta bude slobodan.

Pitali smo Radića boji li se Murić kazne zbog nedolaska na trening. Odgovorio je:

- Robert Murić jedino se boji izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i to zbog svih nemilih događaja koji su se dogodili njegovu ocu i zastupnicima, zbog čega se igrač neprestano liječi te nije zdravstveno sposoban dolaziti na treninge Dinama, ali i u prostorije Dinama po preporuci i uputi liječnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 07:09