KAP U MORU

Mourinho lakši za 18.000 eura nakon kritika spram sudaca

Inter Milan's coach Jose Mourinho reacts after Barcelona scored their second goal during their Champions League soccer match at Nou Camp stadium in Barcelona November 24, 2009. REUTERS/Giampiero Sposito (SPAIN SPORT SOCCER IMAGES OF THE DAY)
 Reuters

U samo nekoliko dana trener Intera, kontroverzni Portugalac Jose Mourinho, morao je platiti dvije kazne Talijanskom nogometnom savezu, kombinirano 31.000 eura.

Prvo je zbog vrijeđanja novinara platio kaznu od 13.000 eura, a u četvrtak i dodatnih 18.000 eura zbog upućenih kritika prema sucima.

Mourinho je sijao ljutnju nakon gradskog derbija protiv Milana u kojem je Inter slavio 2-0. No, na tom ogledu su isključena dva nogometaša Intera, te je u posljednjim trenucima dosuđen jedanaesterac za Milan. To je nagnalo Mourinha da ustvrdi kako je "sve učinjeno da Inter ne pobijedi u tom ogledu".

Isto tako, Mourinho je bio uvjeren da postoji sudačka urota koja se trudi da prvenstvo "ne završi prerano". Nakon svega Disciplinska komisija tamošnjeg saveza ga je kaznila sa 18.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 11:51