HARRY REDKNAPP

'Moram prodati četiri, pet igrača kako bih doveo pojačanja'

Problem je u Tottenhamu što se nalazi u grupi klubova koji imaju najviše igrača u momčadi, tako da nema mjesta, a ni novaca za druge
Tottenham Hotspur coach Harry Redknapp reacts during a Champions League, Group A, soccer match between Inter Milan and Tottenham at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 20, 2010. (AP Photo/Antonio Calanni)
 AP

Trener Tottenhama Harry Redknapp našao se u problemima nakon što su mu iz uprave poručili da se mora riješiti nekoliko igrača ukoliko želi dovesti pojačanja. Problem Tottenhama je što se nalazi u grupi klubova u Premiershipu koji imaju najviše igrača u momčadi, tako da nema mjesta, a ni novaca za druge.

- Trenutno se ništa ne događa na tržištu. Moram prodati četiri ili pet igrača kako bi donio novce za kupnju. Šef je jasno rekao da moramo prodati nekoga ukoliko želimo dovesti pojačanja - izjavio je Redknapp.

Prokomentirao je kako se Tottenham često spominje kao nova destinacija nekih igrača, no od pojačanja neće biti ništa ukoliko se ne riješi nekih igrača.

Za Luku Modrića najviše su zagrizli Chelsea te City i United. Niko Kranjčar već duže vrijeme nije u planovima stratega Spursa tako da je njegov odlazak vrlo izgledan, a veznjaka Lennona u svoje redove želi dovesti Liverpool.

Gareth Bale izjavio je za Mirror da će zatražiti odlazak iz Tottenhama ukoliko klub proda Modrića. Veliki su to problemi za Tottenham koji je u slijedećoj sezoni zacrtao plan da krja dočeka među prve četiri momčadi Premiershipa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 01:48