NADA SE PROLASKU

MODRIĆ PORUČIO SUPARNICIMA 'U teškoj smo skupini na SP-u, ali želimo proći. Ne podcjenjujte nas'

'Utakmica protiv Brazila će biti posebna jer će biti prva na SP-u. Puno nam to znači'
 Goran Mehkek / CROPIX

Real Madrid je u nedjelju organizirao konferenciju za novinare na kojoj su njegovi igrači komentirali ždrijeb Svjetskog prvenstva. Među govornicima je bio i hrvatski nogometaš Luka Modrić…

Hrvatska je, podsjećamo, smještena u skupinu A i protiv domaćina Brazila će igrati uvodnu utakmicu na prvenstvu. U skupini su i Kamerun i Meksiko.

- Utakmica protiv Brazila će biti posebna jer će biti prva na SP-u. Puno nam to znači. Brazil je jedan od favorita prvenstva, ali i mi želimo pokazati svoju kvalitetu. Radujem se što ću igrati protiv Marcela i nadam se da ću mu otežati posao. Brazil će biti pod većim pritiskom - rekao je Modrić, a potom prokomentirao i ostale suparnike u skupini.

- Nikad nismo igrali protiv Kameruna, ali imamo dovoljno vremena da se pripremimo. Meksiko je također dobra momčad. U teškoj smo skupini, ali želimo proći. Nemojte podcjenjivati Hrvatsku. Igrat ćemo najbolje što možemo i uživati.

A spomenuti Modrićev klupski suigrač, Brazilac Marcelo, dodao je:

- Nismo u skupini smrti, ali neće nam biti lako. Moramo početi prvenstvo dobrim rezultatom. Bit će mi zadovoljstvo igrati protiv Lukite (Modrić, op. a.). Tko su favoriti SP-a? Španjolska ima najbolju momčad na svijetu, iznimno je poštujem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 01:27