JAGMA ZA ULAZNICAMA

Modre na Poljudu dočekuje 30.000 navijača!

Iako je neslužbena prodaja putem rezervacija već krenula, ulaznice za uzvratni susret polufinala Kupa s Dinamom na Poljudu mogle bi biti rasprodane već do Uskrsa
 Paun Paunović / Cropix

Iako je neslužbena prodaja putem rezervacija već krenula, ulaznice za uzvratni susret polufinala Kupa s Dinamom na Poljudu mogle bi biti rasprodane već do Uskrsa. Nimalo ne čudi ovakav interes kod navijača oba kluba, a važnost susreta jamči vrhunski spektakl koji bi na tribine prema nekim najavama mogao privući čak 30.000 posjetitelja.

U Hajdukovoj administraciji već su zatrpani upitima i predbilježbama iz svih krajeve Hrvatske. U službenu prodaju karte će biti puštene sutra, a na poznatim punktovima očekuju se velike gužve pa stoga svi koji žele na Poljud već od četvrtka moraju osigurati svoje mjesto na poljudskim sjedalicama.

Od direktora kluba Joška Grbića saznajemo kako će Hajduk u ovoj prilici napuniti blagajnu, iako to nije primaran cilj kluba.

- Već danima smo zatrpani pozivima, dopisima i zahtjevima iz svih hrvatskih gradova. Evo, upravo slažem zahtjeve koje kao klub moramo uputiti Jadroliniji. Oko 120 Hvarana tražilo je pomicanje trajektne linije sa 20.30 na 21.00 sat. Očekujemo pun stadion, oko 30.000 posjetitelja - rekao je Grbić.

Južna tribina rezervirana je za navijače Dinama. Ukupno 1463 mjesta imaju na ulazu A.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 15:33