POJAČANJE NA KANTRIDI

MIŠKOVIĆ NE ŽELI SAMMIRA Rijeka Partizanu i Dinamu otela Libijca Mohameda El Monira

Sammir? Može doći, ako želi pogledati Kantridu kako izgeda, kazao je Mišković
 fkjagodina.org.rs

Dolazak Mohameda El Monira na Kantridu “probili” su srpski, a prenijeli hrvatski mediji. Prema tim informacijama, Rijeka je libijskog reprezentativca uzela “ispred nosa” Partizanu (i Dinamu?), koji, navodno, još nije odustao od pojačanja na lijevoj strani obrane. Ipak, izgleda da je 21-godišnji Afrikanac iz Jagodine (navijači ga u Srbiji prilično cijene) bliže Kantridi, koja ga prati već - osam mjeseci! “Deal” još nije gotov, ali potpis se čini izgledan u bližoj budućnosti.

Podsjetimo, s prvim danom 2014. ugovor neće biti produžen Matiji Škarabotu, a Rijeka ostaje samo na Mateu Bertoši. El Monir ili netko drugi, lijevi bek ponovno je glavna meta prijelaznog roka, kao i prije godinu dana. Kao i u prošlom zimskom mercatu. Poznavajući “modus operandi” sportskog direktora Juričića, stići će prije početka priprema, kao i većina ljetnih akvizicija. Pa da ga Kek može uigravati od prvog dana...

Medijsku prašinu proteklih dana uzburkali su pojedini napisi kako Rijeka želi dovesti odbjelog “filha” - Sammira! Ali, naravno, od toga ništa neće biti.

- Može doći, ako želi pogledati Kantridu kako izgeda, recimo. Koliko sam ja upoznat, a mislim da jesam i ako se mene nešto pita, a mislim da se pita, nema nikakvih kontakata s njim ni s njegovim menadžerom. Niti će ih biti! Jer Sammir je sigurno dobar, ali preskup je, nemamo novca za takve igrače - poručio je Rijekin predsjednik Damir Mišković na lokalnoj radijskoj postaji.

Najavio je i nove nacrte oko stadiona. Uvažena je želja Armade da njihova tribina ostane u jednoj razini (prvenstveno zbog koreografija), ostatak ide na dva kata, a centralna tribina ostat će na jugu jer bi zahvati oko stijena (jedan se dio miče zbog opasnosti, drugi ostaje) bili preskupi, ali i komplicirani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 05:21