IZGUBLJEN NA MAN UTD

Mišić Arjena Robbena zabrinuo Bavarce

Bayern ove sezone nikako ne može okupiti najjači sastav. Kada se Franck Ribery napokon oporavio, problem je nastao s Arjenom Robbenom.
 AP

ZAGREB - Bilo bi jako teško ‘progutati’ da propusti tako važnu utakmicu - komentirao je branič Philipp Lahm zdravstveno stanje važne Bayernove karike Arjena Robbena. Nizozemca, čarobnjaka s loptom, mnogi smatraju jednim od najboljih igrača na svijetu. Uz malu napomenu - kada je fizički potpuno spreman. U njegovu je slučaju ta napomena ključna. Krilni napadač Bavaraca ponovno je na listi upitnih i nad njegovim listom, koji je istegnuo u utakmici protiv Stuttgarta, strepi navijačka vojska Bayerna.

- Dugoročno ne izgleda opasno, ali za United je vjerojatno izgubljen - rekao je trener Van Gaal, ali i ostavio vrata odškrinuta dodavši da će se o njegovu nastupu odlučiti neposredno prije utakmice.

Na drugoj strani Ferguson se ne brine zbog manjih ozljeda Rooneyja (kronična bol u peti) i Ferdinanda (ukočena leđa), koje su ga natjerale da ih poštedi protiv Boltona. Ovaj tjedan za Alexove miljenike neće biti odmora jer nakon Bayerna u subotu slijedi premierligaški derbi protiv Chelseaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 01:54