ZALUDIO EUROPU

MILAN ŽELI KRAMARIĆA?'Istina je da se velikani raspituju za njega, ali ponude još nema'

Spominje se kako bi Andrej bio zamjena za Pazzinija. Cijena? Prava sitnica! Oko sedam milijuna eura...
 Goran Mehkek / CROPIX

Andrej Kramarić ove zime će gotovo sigurno napustiti Kantridu. U toj rečenici ne postoji apsolutno ništa što bi ikoga trebalo začuditi jer je Kramarić svojim kvalitetama prerastao Rijeku i HNL, a ugovor mu istječe na ljeto, iako postoji ona opcija “+2” za koju se, doduše, u Europi i ne mari pretjerano.

Moskovski CSKA se spominje već nekoliko godina, na ljeto je bila aktualna Bundesliga, a sada su i Apenini, sudeći po napisima s Čizme, doznali za 23-godišnjeg napadača izuzetnih realizatorskih sposobnosti. Talijanski mediji opasno su se raspisali kako Pippo Inzaghi, uz Susa (i on je slobodan na ljeto) i Khediru (objektivno nemoguć transfer) želi najboljeg igrača Rijeke!

Spominje se kako bi “bombarder s Kvarnera” bio zamjena za Pazzinija. Cijena? Prava sitnica! Oko sedam milijuna eura...

Naravno, Kantrida nema pojma o interesu talijanskog giganta za trenutno vodećeg strijelca HNL-a s 13 pogodaka.

- Nikakva službena ponuda nije došla u klub, mi o interesu Milana za Kramarića ne znamo ništa više od onoga što se može pročitati na talijanskim portalima otkuda su vijest prenijeli hrvatski mediji. Sigurno da je Andrej zanimljiv mnogim europskim klubovima, pa i onim najvećima, te da takva pozornost godi i HNK Rijeci i samom igraču čije su kvalitete već itekako prepoznate - izvijestio nas je pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 05:28