OZLJEDA ZADNJE LOŽE

Mate Bilić: Ne izgleda dobro i jako me boli

Vinkovci, 141109.Stadion HNK Cibalia, medjunarodna prijateljska nogometna utakmica izmedju Hrvatske i Lihtenstajna. Na fotografiji: Bilic Mate postize zgoditak za Hrvatsku.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibusic / CROPIX

Hrvatski nogometni reprezentativac i udarna igla Sportinga iz Gijona, Mate Bilić, zaradio je ozljedu mišića desne noge zbog koje bi, kako je kazao u izjavi za internetske stranice HNS-a, mogao izbivati s travnjaka do dva tjedna.

- Krenuo sam u jaki sprint na jednu loptu za gol i onda kao da mi je nešto preskočilo iza... Osjetio sam bol u donjem dijelu zadnje desne lože, jednostavno nisam mogao nastaviti susret... - rekao je u kratkom telefonskom razgovoru glasnogovrniku HNS-a Davoru Gavranu Mate Bilić.

Po najnovijem Bilić pretpostavlja da mu slijedi pauza od dva tjedna.

- Danas, najkasnije sutra, obavit ću svu potrebnu dijagnostiku, u ovom trenutku ne mogu kazati što mi je točno, vjerujem da je riječ o istegnuću lože, no, moguća je i kontraktura mišića. Pretpostavljam da ću pauzirati do dva tjedna, situacija je tim bolja što su ostala samo dva kola do pauze tako da ću imati vremena za oporavak. Znat ću više detalja oko podne, iza treninga, nakon što se vidim sa klupskim liječnicima - zaključio je Bilić.

Matu je kontaktirao i liječnik reprezentacije Dr. Jurica Rakić koji je kazao kako je razgovarao s Bilićem ali ne želi prejudicirati s procjenama prije nego Matini liječnici u klubu ne obave svu potrebnu dijagnostiku, u prvom redu pregled ozljeđenog dijela magnetskom rezonancom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 18:58