PEDIKERI ČINE ČUDA

Mario Mandžukić na treningu išao punim ritmom!

Vrlo sam zadovoljan trenutačnim stanjem momčadi jer nitko nije došao zapušten, naprotiv. Imamo temelj na kojem ćemo uspješno graditi, rekao je trener Dinama Kruno Jurčić
 Ronald Goršić / Cropix

Iako se temperatura kretala malo iznad ništice, danas je u Maksimiru skoro dosegnula točku vrelišta. Ne zbog zbivanja 'na katu' - Dejan Lovren je definitivno utržen Lyonu, a kontakti s Osijekom glede Domagoja Vide naoko miruju, barem za javnost - nego zbog tempa na igralištu škole Hitrec-Kacian. Naime, šef struke Krunoslav Jurčić i asistenti podijelili su kandidate u tri skupine koje su radile od 9 do 10, od 10 do 11 te od 11 do 12 sati. Svaka je zapravo na terenu ostala malo duže. I to nije bilo sve - od 14.00 slijedila je nova seansa. Nitko se ne tuži na uvjete, svi grizu kao da prvenstvo počinje sutra, pišu Sportske novosti.

SVE O SPORTU PROČITAJTE NA PORTALU SPORTSKIH NOVOSTI

- Vrlo sam zadovoljan trenutačnim stanjem jer nitko nije došao zapušten, naprotiv - kaže Jurčić. - Imamo temelj na kojem ćemo uspješno graditi.

U utorak se vježbalo jednom, u srijedu dakle dvaput, tako će biti i u četvrtak, potom ponovo slijedi ciklus 1-2-2. A u ponedjeljak oko 8.00 popularni vozač Mile pali motore Dinamove cestovne krstarice, kreće se za Međugorje. Do kraja autoputa i naplatne postaje Ravča treba oko pet sati, s tim da će predah valjda biti oko Maslenice. Po silasku s Dalmatine do Međugorja valja potrošiti tek nešto više od pola sata.

- Bolje je s Marijem Mandžukićem, išao je punim ritmom bez obzira na nezgodu sa žuljevima. Za stanke između dva treninga skoknuo je u grad, na obradu pedikeru.

Danas se doima da je vrlo raspoložen Pedro Morales. Kulturno će pozdraviti reportere koje pozna, mahnuti i nasmijati se. Ima razloga s obzirom na to da je u realnim kombinacijama za nastup na SP-u sa svojim Čileancima. S prošlozimskog boravka u Međugorju donio je Pedro narukvicu sa sličicama Majke Božje, dar tamošnjeg fratra, ne skida je nikad. Valjda mu zato tako i ide!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 17:37