SJEVER NEMA STRUJE

Mamić: U malom džepu imam potrebni novac, no nemoćan sam

Ulaz na subotnju prvenstvenu utakmicu s Interom je besplatan, a sjeverna tribina se ne može otvoriti jer je isključena struja koja pokreće metalne rolete na ulazima
Zagreb, 040109.Maksimirska 128. Prostorije NK Dinama.Konferencija za medije Zdravka Mamica povodom izjave Ivana Sibera u jucerasnjoj emisiji RTL-a Duel u kojem su se sucelili predsjednicki kandidati Ivo Josipovic i Milan Bandic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

ZAGREB - Horor u Maksmiru se nastavlja. Sjevernoj tribini je isključena struja jer Grad, točnije ured na koji glasi brojilo, nije platio račun od nekoliko tisuća kuna. Kako se metalne rolete pokreću na struju, Sjever ne može biti otvoren za subotnju utakmicu Dinama i Intera i Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić odlučio je besplatno pustiti sve zainteresirane na Istok i Zapad, a na Jugu će biti smješteni Bad Blue Boysi.

MAMIĆ SELI DINAMO U VELIKU, JER SE BOJI ZA ŽIVOTE LJUDI!

- Mi ne možemo platiti struju čak i kad bismo htjeli, jer bi to trajalo danima. Riječ je o tome da je sjeverna tribina, za razliku od ostalog dijela stadiona, poseban objekt pod upravom Grada, zbog poslovnih prostora i ostalog. Žrtve smo međusobnog prepucavanja ureda za izgradnju objekata, za upravljanje gradskom imovinom i upravljanje sportskim objektima. Ja u malom džepu imam potrebni novac, no nemoćan sam - rekao je Mamić.

PONIZNI BARBA ŠPACO I NAPUHANI KRUNOSLAV JURČIĆ

Alfa i omega Dinama naglašava da za ovaj problem nije kriv gradonačelnik:

- Nije kriv Milan Bandić, nego uredi koji su za to zaduženi ne rade svoj posao. Dinamo svoje račune za struju plaća redovito, no taj problem za Sjever traje godinama, a sada se prvi put dogodilo da je struja isključena, k tome još dan prije utakmice.

Mamiću je nevjerojatna nesvjesnost Zagrepčana zbog rugla od stadiona:

- Zašto 5000 navijača ne ode pred Gradsku skupštinu ili Poglavarstvo. Političari se uplaše kada se počne događati narod, no zbog Maksimira se ništa ne događa, nikoga nije briga. Učinite nešto, sramotimo se pred svijetom zbog objekta na kojem igramo - poručio je Mamić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 02:40