NEMA DOGOVORA

MALOKU SENIOR LJUT NA HAJDUK 'Zašto Elvira tretirate kao igračku? Želimo otići što prije'

Ako nekamo odemo, to može biti samo van, drugdje u Hrvatskoj nas ne zanima - zaključio je Mehdi Maloku
 Jakov Prkic / CROPIX

Otac braće Elvira i Trojana, Mehdi Maloku, demantira da je postignut dogovor s Hajdukom o njihovu ostanku . Čitava priča pojavila se nakon što je u javnost izašla informacija da Elvir Maloku zajedno s bratom želi otići iz Hajduka.

- Nikakvoga dogovora nema, nismo ni razgovarali niti smo što dogovorili - veli nam Mehdi Maloku. - Hvala im što misle. Ne tražimo ni povećanje ni produženje ugovora. U Hajduk smo došli jer smo mislili da je veliki klub, napustili smo svoj grad. Mislili smo da će djeca ovdje imati perspektivu, međutim naletjeli smo na minu. Elvir je mlad za prvu momčad, ne tražimo da igra. Mene čudi što ga ne puštaju da igra za drugu momčad. Vraćaju ga iz druge u prvu i obrnuto kao da je igračka. Nemam ništa protiv trenera Tudora, u potpunosti ga razumijem. Ima dosta igrača koje treba isprobati.

Znači li to da ostajete pri tome da odlazite iz Hajduka?

- Definitivno. Možda i odemo. I predsjednik Brbić je rekao da možemo otići ako dođe prava ponuda. Imamo ugovor do 2016. godine i stojimo iza svojih potpisa. Najgore je što se djeca gube. Ako nekamo odemo, to može biti samo van, drugdje u Hrvatskoj nas ne zanima - zaključio je Mehdi Maloku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 22:30