UŽIVA U MAKSIMIRU

Lovren: Kud bih otišao iz Dinama? Pa, tek sam došao

 Davor Pongračić / Cropix

Veliku buru, čak ogorčenje kod čelnika Dinama izazvala je jedna rečenica Dejana Lovrena nakon utakmice s Pomorcem.

- Sve je na Upravi, ne znam zašto bih ostao u slučaju da se oprostimo od Lige prvaka.

SVE O SPORTU PROČITAJTE NA STRANICAMA SPORTSKIH NOVOSTI

Zbog te rečenice najavljeno je da će reprezentativac biti pozvan u maksimirske urede na razgovor, odnosno verbalnu jezikovu juhu. Nazvao nas je Lovren, a poprilično uzbuđen je kazao:

- Nikad nisam izgovorio tu rečenicu! Nikad! Ne znam kako su neki novinari zabilježili ono što nisam kazao. Jesu li te riječi izvukli iz nekakovg konteksta, zaista mi nije jasno, ali to definitivno nisam izjavio. Ako mene pitate, mislim da su oni sami odgovorili na pitanje koju su postavilo meni, a odgovor im se činio zgodnim jer nudi senzacionalizam. Uostalom, jeste li ikad igdje pročitali da bi bilo koji igrač tako nešto kazao? Pa nisam luđak tako nešto izjaviti. Da ne znam zašto bih ostao u Dinamu... Bože moj, kako to nekome može pasti napamet, izjavio je Lovren za Sportske novosti .

U klubu su prije Lovrenovog demaniranja kazivali da je takvom rečenicom naštetio klubu, ali i sebi. Sasvim logično, zamislite kako bi regirali navijači? Lovrenu nikad ne bi oprostili želju da napusti Dinamo.

- Kud bih ja otišao iz Dinama? Pa, tek sam došao. Mislim još dugo ovdje igrati. Postao sam A reprezentaivac, sve mi se odvija izvrsno, karijera se razvija poput sna. U Dinamu mi je izvrsno, pa tu su mi se otvorila sva vrata - pričao je Lovren kojeg je iznimno naljutilo to što je izašlo u medijima.

Valjda će mu čelnici kluba povjerovati da onu rečenicu nikad nije izrekao. Nama se čini logičnim da ne treba nikud žuriti, te da mu jurnjava preko granice u ovom trenutku zaista nije 'pod mus'. Mlad je, po svemu sudeći igrat će u Bilićevoj vrsti u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine, ima priliku plasirati se s mladima na EP u Danskoj. Ako govorimo o cijeni, onda je jasno da ona može samo rasti, a igrački može samo napredovati.

Kazali su nam u Maksimiru da za Lovrena ionako nemaju nikakvu službenu ponudu. Naš dobor informirani izvor nam je potvrdi nedostatak službene ponude, ali je isto tako napomenuo da je u neformalnom razgovoru pred Mamića gurnuta ponuda od čak 10 milijuna eura! I to iz dva kluba Premiershipa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 10:00