SPORNI JEDANAESTERAC

Krstičević: 'Zar HNS ne vidi da ovo nema smisla?'

 Paun Paunovic / CROPIX

Hajduk je gotovo sve prosuo, na kraju Inter, koji je većinu utakmice bio evidentno inferioran, može žaliti što nije pobijedio. Ivan Bebek, čije suđenje vrlo često izaziva kontroverze, u završnici je označio sporan jedanaesterac za domaćine nakon duela Jozinovića i Gorgijeva. Bez bitnijih posljedica jer Tomislav Šarić je pucao loše, a Goran Blažević bacio se na pravu, svoju desnu stranu. I sačuvao 1:1.

Mišo Krstičević, šef struke Bijelih praktično je reprizirao Kantridu, ponovo je odbio govoriti o nogometu i igri, pred njegovim očima su bili samo suci i HNS.

- Ne bih ništa komentirao. Ovo se povlači dugo vremena, hvala gospodi koja vode ovo. Pogledajte na fotografijama tribine s negdašnjih susreta, kako su pune, sada je sve manje gledatelja zato što ljudi ne žele gledati dirigirani nogomet. Zar HNS ne vidi da ovo više nema smisla – vrpoljio se Krstičević, pa na upit novinara zašto su pali u drugom poluvremenu i dopustili Interu da ih ugrozi, odgovorio:

- Kad bi sve bilo normalno razgovarao bih o tome, ovako ne želim. Nemojte se ljutiti.

Bitno je dodati da spornih sitaucija nije bilo mnogo kao što bi po Krstičevićevim riječima moglo ispasti.

Inter je izgledao kao boksač na konopcima, no u posljednjoj četvrtini susreta se počeo dizati kako su gosti gubili dah i tempo. Mislav Oršić nakon Dinama zabio je i Hajduku. Velemajstor za velikane. Trener Borimir Perković je kazao:

- Meni je bilo neobjašnjivo zašto smo onako bojažljivo ušli u utakmicu, mogao je Hajduk i uvjerljivije voditi. U drugom dijelu bili smo bolji, na kraju je taj rezultat najobjektivniji, bez obzira na neiskorišteni kazneni udarac. Što se na startu dogodilo s mojom momčadi? Voljni moment bio je vrlo loš. I to kod najiskusnijih igrača. Mi smo 6-7 čistih lopti bez pritiska predali. U nastavku je sve izgledalo drukčije. Bili smo puno konkretniji, agresivniji, lopta je išla brže.

Bebek prijavio Krstičevića: Psovao je majku vlastitim igračima

Sudac Ivan Bebek prijavio je u zapisnik delegatu Marijanu Klepi iz Zagreba trenera Hajduka Mišu Krstičevića navodeći da je psovao majku svojim igračima zato što su se rukovali sa sucima. Isto tako prvi pomoćnik Tomislav Petrović iz Valpova prijavio je pomoćnog trenera Hajduka Ivu Šeparovića također zbog posovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 22:07