PLAVA 'DEVETKA'

Kramarić: Moram više igrati i onda mogu postati killer

Varazdin, 131009.Na gradskom stadionu u Varazdinu igra se kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo reprezentacija (U21) Hrvatske i Srbije.Na slici: Andrej Kramaric slavi za 2:0Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

ZAGREB - Kruno Jurčić je zavapio: “Nemamo killera”. Zdravko Mamić je uzvratio: “Killer će biti Andrej Kramarić ”. Mladić za kojeg je trener nakon priprema kazao kako je napredovao više od svih, protiv Zadra je u sastav Dinama ušao s pričuvne klupe i promašio čisti zicer.

- Dobio sam priliku nakon dvije utakmice. Nisam u nekoj formi, volio bih da je bolje. Moram se dokazivati na treninzima pa ću možda dobiti više prilika. Naravno, moram ih iskoristiti.

Izvršni dopredsjednik kaže da ste vi taj napadač “killer”?

- Ne znam... Možda s vremenom postanem “killer”. Moram se opustiti, biti svoj. Onda će sve sjesti na svoje mjesto. Još sam mlad i igram pod pritiskom.

Zašto ste pod pritiskom?

- Bilo bi ljepše da se ustalim u momčadi, da budem siguran, da više igram. Takav scenarij bi stabilizirao moju glavu. Smanjio bi se pritisak. Tada bih bolje rješavao situacije. Od sebe očekujem mnogo više. Možda se zato i javlja dodatni pritisak. Sam sebi namećem veće zahtjeve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 20:43