PROPUŠTA BRAZIL

KOLUMBIJA BEZ FALCAA 'Ne želim uzeti mjesto nekome tko bi mogao biti zvijezda SP-a'

'Čekali smo ga do posljednjeg trenutka, ali nažalost nije se uspio oporaviti do željene razine'
 AFP

Izbornik kolumbijske nogometne reprezentacije Jose Pekerman objavio je tužnu vijest za sve navijače te južnoameričke reprezentacije. Radamel Falcao ne putuje s momčadi u Brazil...

Pekerman je na konferenciji za novinare izjavio da se napadač Monaca nije dovoljno oporavio od loma ligamenata u lijevom koljenu, te da je to glavni razlog zbog kojeg da mora izostaviti s konačnog popisa igrača.

- Čekali smo ga do posljednjeg trenutka, ali nažalost nije se uspio oporaviti do željene razine – rekao je Pekerman, na kojeg se nadovezao razočarani napadač:

- Nisam želio samo sjediti na klupi i gledati svoje kolege koji su na 100 posto, a ja ovakav uzimam mjesto nekome tko bi mogao biti zvijezda SP-a. Uostalom, moram se u potpunosti oporaviti za iduću sezonu. Moji suigrači moraju nastaviti vjerovati u svoje mogućnosti i siguran sam da tada možemo do dobrog rezultata u Brazilu.

Popis igrača Kolumbije za SP:

Vratari: David Ospina, Camilo Vargas, Faryd Mondragon.

Braniči: Mario Yepes, Cristian Zapata, Eder Balanta, Carlos Valdes, Pablo Armero, Camilo Zuniga, Santiago Arias.

Vezni: Abel Aguilar, Carlos Sanchez, Alexander Mejia, Aldo Ramirez, Juan Quintero, Victor Ibarbo, Juan Cuadrado, Freddy Guarin, James Rodriguez.

Napadači: Carlos Bacca, Jackson Martinez, Teofilo Gutierrez, Adrian Ramos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 03:25