ŽELI 'KILLEROV' OSTANAK

Kapetan Boltona: Klasnić je pravi strijelac i dobar dečko

 AFP

Još je uvijek neizvjesno hoće li Bolton pokušati od Nantesa trajno otkupiti hrvatskog nogometaša Ivana Klasnića. Kapetan kluba Kevin Davies se zalaže za upravo takav rasplet.

Davies je još jednom zatražio od klupskog vodstva da s Nantesom dogovori Klasnićev prelazak među Wandererse, ponovivši riječi svoga suigrača Matthewa Taylora kako je hrvatski nogometaš jedan od najboljih napadača s kojima je ikad igrao.

Klasnić je ove sezone u 27 premierligaških nastupa, od čega 12 u prvoj postavi, postigao osam golova, no s posljednjim mu je kolom istekao ugovor o posudbi.

Menadžer Owen Coyle, koji je zadnjih tjedana Klasnića i kritizirao, prošlih dana često izjavljuje kako želi zadržati hrvatskog napadača i kako se nada da će pronaći dva milijuna funti koliko navodno traži Nantes.

- Klasnić je prihvatio menadžerove savjete i trenirao je napornije što će njegova statistika u zadnje dvije ili tri utakmice i poduprijeti - rekao je Davies za Bolton Evening News.

- Ivan je opasan unutar kaznenog prostora, uvijek traži priliku za udarac. On je jedan od najboljih napadača s kojima sam igrao, nikad ne oklijeva šutirati. On je pravi strijelac i dobar dečko kakvih treba imati u svlačionici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 18:17