GADNO SE OPEKLI

Kako je Leicester opelješio kladionice: Veće šanse imao je Bieber da postane novi predsjednik

Football Soccer - Leicester City v Swansea City - Barclays Premier League - The King Power Stadium - 24/4/16 Leicester City fans Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.
 REUTERS

Prije nego li je krenula sezona engleskog Premiershipa, nitko nije vjerovao kako bi maleni Liecester na kraju mogao stići do naslova prvaka. Najmanje od svih vjerovale su im kladionice od kojih su neke nudile sulude koeficjente, drugim riječima 'nevjernici' su dali mogućnost da na jednu uloženu funtu zaradite pet tisuća.

Sutra bi Leicester mogao podići trofej prvaka Engelske i to samo dvije godine nakon što su njegovi nogometaši derali travu po drugoligaškim terenima. Ovog puta kladionice su nešto opreznije i daju im čak 96 posto šansi da će se to doista i dogoditi, ali svi oni koji su uplatili na 'čudo' na početku sezone, za nekoliko dana bit će bogati ljudi.

Koliko je sve otišlo daleko i koliko ljudi nisu vjerovali u naslov Claudia Ranierija, govori i činjenica da je bila veća vjerojatnost, odnosno manji koeficjent da će Elvisa pronaći živog. Primjera radi, prema kladionici Skybet veću je šansu imao Justin Bieber da postane sljedeći američki predsjednik.

Procjenjuje se kako će bookiji na Otoku, nakon što Ranieri i društvo podignu pehar, morati isplatiti više od 50 milijuna funti.

- Bookiji su milisli da su pametni kada su dali tako velike koeficjente. Vjerovali su da je to nemoguće. Ovo što će se dogoditi će zauvijek promjeniti način slaganja ponuda u budućnosti. Nikada više neće biti ovako velikih isplata - kazao je Simon Clare, PR stručnjak jedne kladionice.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 03:26