FOTO-FINIŠ PRIMERE

Kad se netko nečem dobrom nada: Zidane: Sve je moguće! Rakitić: Sada igramo novo finale!

 foto: David Ramos / Getty

Barcelona 88, Real 87, Atletico 85, tako piše na ljestvici Primere na kraju dana, poslije pretposljednjeg kola koje je iz lude utrke za naslov izbacilo Atletico, koji je kiksao kod Levantea (1-2), ali je u foto-finiš gurno Barcelonu i Real. Pogotovo Barcu, koja je 'petardom' u mreži Espanyola potvrdila da s 'pole positiona' kreće u posljednji krug.

"Ništa bolje od ove pobjede za oproštaj od našeg stadiona za ovu sezonu. Hvala vam, navijači! Još smo samo jednu utakmicu udaljeni od cilja. Ostaje nam jedno finale. ‎Forca Barca‬!", napisao je naš Ivan Rakitić na svojoj službenoj stranici na Facebooku.

Finalu je ime - Granada. I sve je jasno, ako Barca slavi na gostovanju, Luis Enrique bez obzira na krizu koja je Blaugranu dovela do teške situacije, ipak će osvojiti drugi uzastopni naslov prvaka.

"Zaslužujemo taj naslov!", samouvjereno će trener Katalonaca.

Zinedine Zidane, s druge strane, još uvijek vjeruje. Realno - mora! Njemu igra pobjeda kod Deportiva i kiks Barcelone.

"Drugi smo, igramo još jednu utakmicu i svašta se može dogoditi. U nogometu se nikad ne zna. Prvo trebamo pobijediti", poručio je trener Reala, nakon utakmice u kojoj se od dresa Kraljeva oprostio Alvaro Arbeloa.

Jedini koji se više ničemu ne nada je Diego Simeone, čija je momčad neočekivano posrnula kod fenjeraša Levantea (1:2) i time posve ispala iz mrtve trke. Cholo je na kraju dana bio realan...

"Levante je odigrao jako dobru utakmicu, puno se trudio kako bi pobijedio. Bez obzira na poraz, veseli me što se moja momčad bori s najboljima. Ponosan sam na igrače, imali su veliku sezonu sve do današnjeg dana", kazao je trener Colchonerosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 06:20